sunnuntai 9. heinäkuuta 2017

Uusi Mannerheiminpuiston leikkipuisto

Millainen puisto?

Mannerheiminpuiston leikkipuisto on ollut tällä paikalla jo pitkään. Nyt leikkipuisto on kokonaan uudistettu. Uudistetusta leikkipuistosta löytyy monenlaista telinettä. On lauta-, vauva- ja linnunpesäkeinut, hiekkalaatikko, isompi ja pienempi kiipeilyteline, trampoliini ja monenmoista muuta tekemistä. Ja koko komeuden kruunaa siistit alustat ("alusmatto" ja kivetykset).

Vanha leikkipuisto on myös esitelty tässä blogissa aikaisemmin.

Sijainti

Mannerheiminpuisto Oulun keskustassa.

Lapset tykkää ja kommentoi

Kyllähän lapset tykkäsivät tästä uudistetusta puistosta. Ja on tätä odotettu! Ehdimme käydä remontin aikana aidan takaa kurkkimassa, joko puisto kohta valmistuisi. Dinosaurus-kiipeilyteline ja trampoliini olivat hauskoja. 6-vuotias innostui myös alimmassa kuvassa näkyvästä telineestä, jossa alaosaa pyöritetään kävelemällä siinä päällä. Yllättäen kuitenkin leikkipuiston nurkassa oleva pyörivä levy oli lasten suosikki. Niin yksinkertainen, mutta niin hauska!

Lautakeinufani tykkää

Lähes koko leikkipuiston peittävä alusmatto tekee leikkipuistosta huolitellun näköisen. Tuohan suorastaan houkuttelee istumaan!

Ainakin näin alkuvaiheessa uusittu leikkipuisto näyttää olevan todella suosittu. Hyvällä leikkipuistosäällä Mannerheiminpuistossa on siis takuulla muitakin leikkijöitä! :) Tämän takia tässä blogikirjoituksessa ei ole myöskään yleiskuvia leikkipuistosta. Oli aivan mahdotonta saada koko puistosta kuvaa, jossa ei olisi yhtään ihmisiä. ;)

Tutustu myös muihin Oulun leikkipuistoihin.
Kuvat otettu 6/2017

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti