lauantai 27. toukokuuta 2017

Karjakentän leikkipuisto

Millainen puisto?

Mukava, tilava leikkipuisto Kuivasjärvellä. Täältä löytyy iso kiipeilyteline, hiekkalaatikko, vauva- ja lautakeinut ja pieni karuselli. Vieressä on myös pallokenttä sekä mäki, jossa todennäköisesti on talvella pulkkamäki. Vieressä olevan koulun pihalla on mm. vaijerirata.

Sijainti

Karjakentänpuisto Kuivasjärven koulun vieressä. Muita leikkipuistoja Kuivasjärvellä ovat mm. Helmipöllönpuisto, Oinaansuon leikkipaikka ja Jylkynrinteen leikkipaikka.

Lapset tykkää ja kommentoi

Lapset viihtyivät kiipeilytelineessä ja esimerkiksi ensimmäisessä kuvassa näkyvää kiipeilyseinää piti kokeilla monta kertaa. Samoin telineen toisella reunalla oleva palomiestanko ihastutti (ja jännitti). Leikkipuiston takaosassa oleva pieni karuselli osoittautui aika hurjaksi laitteeksi - siinä sai muutamalla potkaisulla todella kovat vauhdit.

Lautakeinufani tykkää

"Ihana puisto", kommentoi lapsi. Jälleen hyvä muistutus siitä, että lapsi katsoo leikkipuistoja erilailla kuin aikuinen. Aika moni aikuinen todennäköisesti huomaa ensimmäisenä, että tämä leikkipuisto ei ole sieltä uusimmasta päästä ja telineetkin on aika perusjuttuja. Lapsen silmin katsottuna tässä puistossa on mm. kiva kiipeilyteline, iso hiekkalaatikko ja paljon tilaa leikkiä.

Tutustu myös muihin Oulun leikkipuistoihin.


Kuvat otettu 5/2017

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti