lauantai 8. elokuuta 2015

Tuulaspuiston leikkipaikka

Millainen puisto?

Tässä leikkipuistossa on tekemistä lähinnä pienemmille lapsille. Meille juuri sopiva puisto. Kiipeilytelineessä oli paljon pieniä, hauskoja yksityiskohtia, joista riitti löytämisen riemua. Vauvakeinun lisäksi tässä puistossa oli hauska kahden lapsen keinu - moderni versio rengaskeinusta.

Sijainti

Tuulaspuisto. Pyykösjärven päiväkodin vieressä.

Lapset tykkää ja kommentoi

Pienireikäinen kiipeilyverkko (2. kuva) oli erityisesti nuorimmaisen suosikki, hän kun ei vielä pysty isommissa kiipeilyverkoissa kiipeilemään. Vanhempi lapsi kierteli kiipeilytelinettä ja tutki, mitä kaikkea siitä löytyy.

Tässä leikkipuistossa on samanlainen hiekkalaatikko kuin Veturipuiston leikkipuistossa. Meillä ei kuitenkaan ollut ensimmäisellä kerralla Tuulaspuistossa hiekkalelut mukana emmekä silloin huomanneet, kuinka kätevä hiekkalaatikon leveä reuna on. Veturipuistossa hiekkalaatikko oli lasten suosikki, kun leveälle reunalle oli hyvä tehdä hiekkakakkuja.

Lautakeinufani tykkää

Pieni, siisti puisto, jossa on paljon tekemistä 2-4-vuotiaille lapsille.

Tutustu myös muihin Oulun leikkipuistoihin.

Kuvat otettu 7/2015

2 kommenttia:

  1. Tuulapuistossa on kiva käydä talvella kun siellä on mukava pulkkamäki ja luistinratakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tästä vinkistä! Mekin ollaan käyty viime talvena tässä puistossa - ei kylläkään tullut pulkat silloin mukaan. Minäpä laitan tästä vinkin myös blogin Facebook-sivulle. :)

      Poista