torstai 6. elokuuta 2015

Höyhtyän keskusleikkipuisto

Millainen puisto?

Leikkipuistossa oli ainakin meidän lapsille paljon tekemistä. Puistossa on erilaisia keinuja, kiipeilymahdollisuuksia isoille ja pienille ja erilaisia hiekkaleikkipaikkoja.

Sijainti

Sorsapuisto.

Lapset tykkää ja kommentoi

Sinistä rengasta (1. kuva) kierrettiin ja ihmeteltiin pitkään. Renkaan sisäosa liikkuu ja se tuntui olevan kovasti jännittävää. Kumpikin lapsista uskaltautui "kyytiin" ja hihitteli renkaan sisäpuolella. Renkaan nimi on ilmeisesti volttikone.

Toinen, mistä molemmat lapset pitivät, oli helppokulkuinen kiipeilyseinä (2. ja 3. kuva). Nuorimmainenkin pääsi siitä pienen harjoittelun jälkeen - ja oli hyvin itseensä tyytyväisen oloinen sen jälkeen!

Lautakeinufani tykkää

Paljon pienille lapsille sopivaa tekemistä melko pienellä alueella. Toimiva kokonaisuus, hyvät telineet.

Tutustu myös muihin Oulun leikkipuistoihin.
Kuvat otettu 7/2015

2 kommenttia:

  1. Ihana blogi kiitos. Helsingistä Ouluun muuttaneena on ollut vähän totuttelemista paikallisten leikkipuistojen tasoon :) Täältä saa hyvin vinkkiä minne kannattaa suunnata karkailevan taaperon ja kiipeilystä tykkäävän isomman kanssa.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista! Oletteko kokeilleet Toivoniemen leikkipaikkaa? Siellä on kiipeilyä vaativa linna ja aita alueen ympärillä. :) http://otetaanhiekkalelutmukaan.blogspot.fi/2015/08/toivoniemen-leikkipaikka.html

    VastaaPoista