lauantai 19. syyskuuta 2015

Salmelanpuiston leikkipuisto

Millainen puisto?

Perusmukava puisto Myllytullissa. Tästä puistosta löytyy mm. lauta- ja vauvakeinut, hiekkalaatikko, liukumäki ja vierestä pelikenttä. Kaikki tarvittava pienellä alueella. Puistoon on helppo tulla.

Sijainti

Salmelanpuisto. Myllytullissa Rautasillan lähistöllä.

Lapset tykkää ja kommentoi

Arvaako joku ensimmäisen kuvan perusteella, mistä lapset tällä kertaa tykkäsivät eniten..? Kurakeli on aina hauska ulkoilukeli - ainakin lasten mielestä!

Rapakkojen lisäksi lapset viihtyivät erityisesti hiekkalaatikolla - tietysti, kun hiekka oli ihanan märkää. Lisäksi kokeiltiin vauvakeinun rajoja: "Lisää vauhtia! Lisää!".

Lautakeinufani tykkää

Nyt täytyy rehellisyyden nimissä tunnustaa, että en ollut kovin innostunut etukäteen tästä puistosta. Kävin kuvaamassa puiston jo elokuussa, mutta meillä ei tullut käytyä tässä puistossa "testiryhmän" kanssa ennen kuin vasta nyt. Mutta... Jälleen kerran sain hyvän muistutuksen siitä, että lapsi näkee asiat eri lailla kuin aikuiset. Aikuisen silmiinhän tämä leikkipuisto näyttää hiukan nukkavierulta, mutta eihän sellainen lasten leikkiä haittaa. Puisto on siisti ja kaikki telineet on ehjiä. Tässä puistossa ei oikeasti ole mitään vikaa. Meillä oli oikein mukava puistokäynti - kunhan allekirjoittanut oli päässyt omien ennakkoasenteidensa yli.

Päätin myös vihdoinkin kokeilla vaijerirataa - ja olihan se hauska! Suosittelen! Aina välillä kannattaa liikkua oman mukavuusalueensa rajoilla. :)

Tutustu myös muihin Oulun leikkipuistoihin.

Kuva otettu 9/2015
Kuva otettu 9/2015
Loput kuvat otettu 8/2015Ei kommentteja:

Lähetä kommentti