sunnuntai 8. lokakuuta 2017

Uusi Tuiranpuiston leikkipuisto

Millainen puisto?

Tällä paikalla on ollut aikaisemminkin leikkipuisto. Nykyinen on tehty kokonaan uusiksi kesällä 2017. Vanha leikkipuisto on myös esitelty tässä blogissa aikaisemmin.

Uudistetussa Tuiranpuiston leikkipuistossa pääsee uppoutumaan satumaailmaan. Siellä on monipuolisesti erilaisia telineitä eri-ikäisille.

Sijainti

Tuiranpuisto Tuiran terveysaseman lähellä. Lähistöllä on myös mm. Toivoniemen leikkipaikka.

Lapset tykkää ja kommentoi

Kyllä tykkäsivät! :) Tässä leikkipuistossa on todella paljon tekemistä, kokeilemista ja tutkimista. Ja satuhahmojen hyödyntäminen saa lasten mielikuvituksen lentoon.

Meillä kutsuttiin vanhaa leikkipuistoa "hassukeinupuistoksi" siellä olleen kuunsirpin mallisen keinun takia - hauskaa, että uudistetustakin puistosta löytyy samanlainen keinu (ks. viimeinen kuva).

Lautakeinufani tykkää

Hienoa, kun leikkipuistojen suunnittelussa hyödynnetään tarinoita! Tästä leikkipuistosta löytyy H. C. Andersenin tarinoista tuttuja satuhahmoja, kuten pieni merenneito ja ruma ankanpoikanen. Alusmattokin on otettu mukaan tarinaan. Esimerkiksi pienemmille lapsille suunnatusta osasta löytyy joki, jossa uiskentelee joutsen ja jonka yli menee riippusilta.

Tutustu myös muihin Oulun leikkipuistoihin.


Kuvat otettu 10/2017

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti