maanantai 4. heinäkuuta 2016

Tullipuominpuiston leikkipaikka

Millainen puisto?

Kiipeilypuisto Heinäpäässä. Tämä leikkipuisto on pienikokoinen, mutta isossa kiipeilytelineessä on tekemistä kiipeilystä tykkäävälle. 

Sijainti

Tullipuominpuisto. Vanhatullissa kaupunginarkiston takana. 

Lapset tykkää ja kommentoi

5-vuotias, joka on vastikään innostunut kaidetta pitkin liukumisesta, oli aivan innoissaan ensimmäisessä kuvassa näkyvästä oranssista telineestä. Tätä "kaidetta" pitkin voi huoletta liukua eikä tarvitse miettiä sitä, jääkö kaiteesta tikkuja sormiin. :)

Nuorempikin kokeili kiipeillä kiipeilytelineessä, mutta kyllä tämä leikkipuisto soveltuu parhaiten hiukan vanhemmille lapsille (n. 5+ v.), jotka pituuden puolesta pystyy kiipeilemään isossa telineessä. 

Lautakeinufani tykkää

Kuvasin tämän leikkipuiston jo viime kesänä, mutta silloin meillä ei vielä tullut testattua tätä puistoa. Ajattelin silloin, että tässä leikkipuistossa ei olisi meidän lapsille paljoakaan tekemistä, kun kiipeilyteline on niin haastava. Itse asiassa oli ihan hyvä odottaa vuosi ennen kuin lähdettiin kokeilemaan tätä. 3,5-vuotiaalle teline oli edelleen vaikea, mutta 5-vuotiaalla on tuohon jo riittävästi pituutta ja kiipeilytaitoa.


Kuvat otettu 8/2015

Kuva otettu 7/2016

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti