lauantai 9. huhtikuuta 2016

Kaijonharjun keskusleikkipuisto

Millainen puisto?

Puistokausi on avattu!

Kaijonharjun keskusleikkipuistosta löytyy paljon tekemistä lapsille. Siellä on mm. lauta- ja vauvakeinut sekä 1. kuvassa näkyvä kukkakeinu, kaksi erilaista liukumäkeä, vaijerirata, kiipeilyteline ja pallokenttä.

Sijainti

Kaijonharju. Kuivasjärven rannalla Sampolan päiväkodin vieressä.

Lapset tykkää ja kommentoi

Tämä oli ensimmäinen meille uusi puisto, missä talven jälkeen kävimme - ja lapset olivat innoissaan! Meillä on kyselty jo pitkään, milloin mennään uuteen puistoon. Kun kysyin lapsilta, mistä he tykkäsivät tässä puistossa eniten, vastaus oli: "rapakoista ja kukkakeinusta!"

Rapakoiden ja kukkakeinun lisäksi lapset viihtyivät erityisesti vaijeriradalla. Lisäksi puiston keskellä olevan ison puun juurella oli kuin olisi puumajassa ollut. Ja kun siellä puun alla vielä oli ihana, iso rapakko...

Lautakeinufani tykkää

Leikkipuiston sijainti on mukavan rauhallinen. Vierestä ei mene autotietä - ainoastaan Kuivasjärvelle menevä pyörätie. Tekemistä on myös sopivasti eri-ikäisille. Tässä - niinkuin monessa muussakin hiukan vanhemmassa puistossa - on paljon tilaa leikkiä (ks. esimerkiksi Käpälämäen leikkipuisto Hiirosessa).

Tutustu myös muihin Oulun leikkipuistoihin.Kuvat otettu 4/2016

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti