keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Kontiokankaan leikkipuisto

Millainen puisto?

Hyvä, monipuolinen puisto Maikkulassa. Täältä löytyy kaikki perusjutut: liukumäki, keinuja, hiekkalaatikko, kiipeilytelineitä ja myös isommille lapsille - ja aikuisille - temppuilumahdollisuuksia. Leikkipuiston keskellä oleva mäki rakennelmineen on kiva väriläiskä. Vieressä on myös pelikenttä.

Sijainti

Kontionkangas. Maikkulassa Kangaskontion päiväkodin lähellä. Lähistöltä löytyy myös mm. Huovisen leipomo ja Maikkulan kartano.

Lapset tykkää ja kommentoi

Tämänkertaista leikkipuistovierailuamme edeltävänä yönä oli ollut useampi aste pakkasta, joten kaikkialla oli kuuraa. Se oli talvea odottavista lapsista oikein hauskaa. Kakkuihin tarvittavaa "lunta" yritettiin rapsuttaa lapiolla niin liukumäestä kuin myös kiipeilytelineistä.

Pitkä liukumäki oli nuorimmaisen mieleen, samoin ikisuosikit lauta- ja vauvakeinut. 4-vuotias keskittyi lumikakkuhommiin, mutta kävi kuitenkin kokeilemassa mm. keltaista kiipeilytelinettä.

Lautakeinufani tykkää

Hyvä puisto, tekemistä löytyy eri-ikäisille! Harmaassa kiipeilytelineessä olevaa pyörivää osaa (ks. video) en uskaltautunut vielä kokeilemaan, mutta ehkä joku päivä...

Tämän leikkipuiston ympärillä on kivan näköistä metsikköä, jossa on paljon lisää leikkimahdollisuuksia. 
Kuvat otettu 10/2015

Katso video toisen kiipeilytelineen pyörivästä osasta: 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti